Hosszú évek óta téma a „vásárváros” kihasználtságának és nyereségének növelése, hagyományainak továbbvitele.

Nem kenyerem a rendezvény- és kiállítás szervezés, de két dolgot biztosan tudok, a most üzemelő weboldallal, és ezzel a szervezési képességgel nem fog sikerülni.

A lényeges információkat megtalálni nehézkes, a kiállítók listája hiányos stb. Az pedig igen csak furcsa volt, hogy a pavilon bejáratánál lévő információs pulton pénteken délután nem volt étkezési kupon. Ez nem lett volna annyira zavaró, hogy ha nem csak kb. 20 látogató keringett volna az épületben.

Azt sajnos nem sikerült eldöntenem, hogy a rendezvénynek mi volt a célja, célközönsége és értelme.

A boros rész még rendben, hiszen komoly, jó nevű borászatok mutatták be boraikat, emellett kereskedők is voltak jelen.

Az ízek részét nem fogtam pontosan. Azt gondolom, hogy aki eddig nem ismerte pl. az Arany Kaviár, XO, Bock Bistro képességeit, az nem is nagyon jött el erre a rendezvénye, mert nincs igénye rá. Ha mégis itt volt akkor az 1200 Ft körüli, állvaevős, eldobható tányéros verzió nem késztette arra, hogy sok ételt kipróbáljon, és ha még bort is szeretett volna próbálni.....

Azon pedig ismételten pufogok, hogy egy „gourmet”-nak beállított rendezvényen, a borok mellé nincs helyen semmilyen zsíros kenyérnek, zsíros deszkának főleg.

Valószínűleg a szakmai közönség, a résztvevők eszmecséréjére alkalmas volt.

Ha lesz legközelebb én nem hiszem, hogy ott leszek.

Ui.:

Gianni beszélgetés a borásznőkkel számomra kimondottan fájdalmas volt. Pusztán azért, mert nem egy önjelölt polihisztor műolasz műsorára voltam kíváncsi. Na persze ezt a fickó már az első, valamelyik Friderikusz műsorban való megjelenése óta antipatikus. Én pedig makacs vagyok és nehezem változik az ízlésem.

Szerző: Gonda Gyurka  2011.11.21. 12:42 Szólj hozzá!

Címkék: borok ízek

A bejegyzés trackback címe:

https://igyunkegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr293400810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása